Pentru ghiveci de legume cu vin alb cartofii, morcovii, telina si patrunjelul radacina, se curata, se spala, se
detalii rețetă—Pentru ciorba cu perisoare si legume ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se
detalii rețetă—Pentru ciorba cu carne de porc (a la grec) carnea de porc se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul,
detalii rețetă—Pentru supa din carne de pui rasol cu taitei carnea se spala. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina
detalii rețetă—Pentru supa din legume cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Morcovii, patrunjelul radacina,
detalii rețetă—Pentru miel cu sos de smantana ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se cresteaza
detalii rețetă—Pentru blanchet din carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Morcovii, patrunjelul
detalii rețetă—Pentru tocana de vitel ardeleneasca carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, patrunjelul radacina,
detalii rețetă—Pentru cotlet de porc cu pasta de tomate si vin alb cotletul se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza.
detalii rețetă—Pentru osobuco milanez carnea se spala, se portioneaza, se opareste si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul
detalii rețetă—Pentru fricando vitel ceapa, usturoiul, morcovii, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se taie felii. Ouale
detalii rețetă—Pentru legume cu ciolan de porc morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul se curata, se spala si se taie cuburi.
detalii rețetă—