Pentru supa din carne de vita cu ravioli carnea se curata de pielite si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul
detalii rețetă—Pentru supa din carne de vita cu galusti carnea se curata, se spala. telina, morcovii, ceapa, patrunjelul radacina
detalii rețetă—Pentru supa din carne de pui cu galuste carnea se spala, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul
detalii rețetă—Pentru supa din carne de gaina cu taitei cu zdrente gaina se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul
detalii rețetă—Pentru supa din carne de gaina cu taitei gaina se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina,
detalii rețetă—Pentru supa din cartofi si legume cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. telina,
detalii rețetă—Chiftelutele cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala si se taie bucati.
detalii rețetă—Pentru piftie din carne de curcan cu oua si legume asortate carnea de curcan se spala si se sareaza. Morcovii,
detalii rețetă—Pentru sos brun (Spaniol) oasele se taie in bucati, se spala si se usuca la cuptor la foc moderat. Morcovii,
detalii rețetă—Mai intai curatam toate legumele si le spalam bine. Tocam ceapa, morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul
detalii rețetă—Morcovii, telina , patrunjelul radacina si cartofii se fierb in apa cu sare. Se racesc si se trec prin masina de
detalii rețetă—Morcovii, telina , patrunjelul radacina si cartofii se fierb in apa cu sare. Se racesc si se trec prin masina de
detalii rețetă—