Tarta delicioasa in culorile toamnei, cu aluat foietaj, crema de vanilie si nuca rumenita, decorata cu mere si pere
detalii rețetă—Aceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele
detalii rețetă—Ce preparat culinar poate fi mai rafinat decat perele cu gorgonzola si vin? Consistenta cremoasa si aroma
detalii rețetă—Perele se curata de coaja, apoi se taie in patru, li se scot samburii si se pun intr-un vas mai inalt la fiert cu
detalii rețetă—Perele se taie in doua cu grija in asa fel incat sa taiati si coditele in doua. Casuta samburilor se scoate cu
detalii rețetă—Pulpele se sareaza si pipereaza. In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc.
detalii rețetă—1. Mai intai de toate, am luat o mana de capere, le-am clatit un pic de sare, apoi le-am pus in paharul cu vin alb
detalii rețetă—Se sareaza si pipereaza bucatile de piept de pui. Se pun in uleiul incins si se prajesc bine pe ambele parti,
detalii rețetă—Perele aromate in sos de vin sunt un desert simplu si rapid de preparat, perfect pentru masa de Craciun. Sunt
detalii rețetă—Chiar daca esti incepatoare in bucatarie, poti prepara aceasta reteta cu pere, care va fi un succes garantat.
detalii rețetă—Ratele se curata, se spala, se sareaza si se pipereaza. Din vin, apa, ceapa, morcovul feliat, boabele de piper,
detalii rețetă—