pesmet


Varza cu suc de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala varza, apoi se toaca marunt, se fierbe 20 de minute in clocote si se strecoara. Intr-un vas, se prajeste

detalii rețetă—

Tort cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul, sarea si romul pina ce amestecul creste si se ingroasa. Se adauga pesmetul,

detalii rețetă—

Medalion din piept de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se da prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi se combina cu pesmetul muiat in putin lapte (apa), se

detalii rețetă—

Prajitura "Ambasador"

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 

Blatul: se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se adauga albusurile batute spuma, faina, pesmetul si praful

detalii rețetă—

Spanac la cuptor cu pesmet

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se spala foarte bine spanacul, se pune la fiert in apa clocotita, se lasa sa fiarba 20 de minute, dupa care se

detalii rețetă—

Varza cu smintina si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie varza in felii groase si se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scurge bine, se pune intr-o tava smaltuita,

detalii rețetă—

Pesmeti pentru ceai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se freaca untul cu zaharul vanilat, se adauga galbenusurile si faina, pina se obtine o coca moale, din care se fac

detalii rețetă—

Coltunasi cu brinza de vaci in pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Coltunasii cu brinza de vaci sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de faina, oua, branza si

detalii rețetă—

Pesmeti melci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se amesteca totul, se adauga atita faina cit este necesar ca sa intinda o foaie, se presara pe ea zahar si citeva

detalii rețetă—

Pesmeti cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca bine toate ingredientele, se intinde o foaie, se taie, cu paharul imbibat in faina, rotocoale subtiri

detalii rețetă—