pesmet


Coptura de cartofi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se da pe razatoare fina cartofii,ceapa si se stoarece bine. Se amesteca toate ingredientele inafara de

detalii rețetă—

Piept de pui pane cu susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Am taiat pieptul de pui fisii de grosimea unui deget, le-am pus in punguta cu faina si le-am scuturat bine.

detalii rețetă—

Prajitura insiropata cu mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Albusurile se bat spuma cu praful de sare si zaharul, apoi se icorporeaza galbenusurile zdrobite, esenta si

detalii rețetă—

Tarta de ou si parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma tare. Amestecam parmezanul cu pesmetul, sarea

detalii rețetă—

Kariokes

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Zdrobesc intr-un castron feliile de paine prajita. Pe foc facem siropul si il turnam peste pesmetul din

detalii rețetă—

Chiftelute din piept de curcan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Amestecati toate ingredientele afara de pesmet. Formati chiftele pe care le dati prin pesmet. Puneti

detalii rețetă—

Vitel in mantou de foi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:25m 

Se decongeleaza aluatul de foi. Ciupercile uscate se inmoaie in apa calda. Se amesteca pesmetul cu branza de vaci,

detalii rețetă—

Snitel piept de pui cu ananas

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se face snitel din piept de pui care se condimenteaza se trece prin faina, ou amestecat cu putina smantana (pentru

detalii rețetă—

Pui crocant la cuptor cu parmezan si pesmet

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Pieptul de pui se taie bucatele. Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare

detalii rețetă—

Snitel milanez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bate bine carnea, se condimenteaza si se da prin faina, ou, pesmet. Ciupercile se taie felii si se inabusa in

detalii rețetă—

Cascaval pane in fulgi de porumb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cascavalul si branza sunt cele mai bune aperitive. Pentru a prepara cascaval pane in fulgi de porumb, ai nevoie de

detalii rețetă—

Snitel de vita cu ierburi aromate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Verdeturile se toaca marunt. Carnea se da prin faina. Intr-un vas se bat ouale cu putina sarea si

detalii rețetă—