• separati albusurile de galbenusuri – lasati albusurile peste noapte in frigider• macinati migdalele crude
detalii rețetă—Pasta de peste crud si afumat este un fel de pate de peste, dar mult mai gustos decat ce gasim in comert si unde
detalii rețetă—Pe o folie de aluminiu am asezat frunzele de salata pe care le-am uns cu unt. Am asezat somonul marinat. Am uns cu
detalii rețetă—Pestele cu cascaval poate fi servit la cina, alaturi de o salata de cruditati sau un sos de iaurt.
detalii rețetă—Fileurile se taie in cubulete mici. Se taie ceapa si ardeiul fidelute, iar morcovul se rade. Se amesteca bine
detalii rețetă—Amesteca ingredientele. Se serveste peste spanacul crud, taiat.
detalii rețetă—Se taie varza marunt. Se face maioneza dintr-un ou si se toarna peste varza cruda. Se adauga condimentele.
detalii rețetă—Se desareaza cca 1 ora in apa hamsiii, apoi se curata. Se taie salatele, ridichile, rosiile, patrunjelul. Se
detalii rețetă—Pestele se sfarima si se freaca cu margarina pina devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua
detalii rețetă—