Pestele se tine in zeama de lamaie 30 de minute. Legumele se pun la prajit cu ulei. Cand zarzavatul
detalii rețetă—Pentru rasol de peste alb cu maioneza si cartofi se fierbe bine zarzavatul de supa, ceapa taiata in doua, sare,
detalii rețetă—Pentru bors de peste din crap cu orez si zarzavaturi se taie marunt ceapa si zarzavatul de supa si se pun la fiert.
detalii rețetă—Pentru bors de peste cu orez si zarzavaturi se pune apa la fiert si cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt
detalii rețetă—Cea mai gustoasa ciorba de peste se prepara din peste viu sau foarte proaspat (crap, cega, biban). Ciorba se poate
detalii rețetă—Pestele cu capac de zarzavat este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Se topesc 100 g unt si cand
detalii rețetă—Ciorba gustoasa de peste este o supa delicioasa si sanatoasacu crap. Daca suntem pe timp de iarna, folosim zarzavat
detalii rețetă—Pentru peste la cuptor cu ciuperci se fierbe in apa cu sare si zarzavat, morun, nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a
detalii rețetă—Pentru ghiveciul de peste se curata pestele, se taie in bucati, se da sare si se lasa sa stea pana se pregateste
detalii rețetă—Pentru ciorba de peste cu zeama de varza se potriveste de acra zeama de varza, adaugand apa daca trebuie. Se fierbe
detalii rețetă—Borsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas
detalii rețetă—Lasam peste noapte fasolea la umflat in apa. Punem a doua zi la fiert ciolanul cu zarzavaturile taiate in
detalii rețetă—