peste in vin


Sos pentru vinat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se topeste untul. Se adauga faina, aspicul, vinul, cimbrul si foaia de dafin. Se fierb 10 minute. Se strecoara. Se

detalii rețetă—

Sos delicios

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se topeste untul intr-o craticioara. Se adauga faina. Se amesteca repede, se adauga aspicul, sarea, piperul si

detalii rețetă—

Vermut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se amesteca vinul cu alcoolul. Zaharul tos se topeste intr-o cratita la foc cu 100 g vin. Cind se raceste, siropul

detalii rețetă—

Peste umplut cu ceapa si icre

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pestele se curata si se tapeteaza cu sare. Se curata ceapa si se taie cubulete cit mai mici, dupa care se caleste

detalii rețetă—

Salata de prune si struguri cu sos de vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

3/4 din cantitatea de zahar se rumeneste pina se topeste, la foc mic, apoi se adauga margarina si se amesteca bine.

detalii rețetă—

Tartine cu pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pestele se sfarima si se freaca cu margarina pina devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua

detalii rețetă—

Crap prajit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pestele curatat si spalat se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute. Se zvinta

detalii rețetă—

Marinata de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata, se taie pestele in bucati, se presara cu sare si se lasa sa se scurga bine. Se zvinta bucatile cu o

detalii rețetă—

Peste cu sos a la grec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se spala fileurile de peste in jet de apa rece, repede ca sa nu-si piarda gustul. Se zvinta in prosop si se frig pe

detalii rețetă—

Stiuca umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata pestele, se spala foarte bine si se zvinta. Se fierb ouale foarte tare, se curata si se taie marunt. Se

detalii rețetă—

Nisetru la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pestele bine curatat si spalat se lasa sa se zvinte, se unge cu ulei si se frige pe gratarul bine incins. Cind este

detalii rețetă—