peste pane


Peste prajit clasic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pestele prajit traditional se face cu faina si malai. Aceasta reteta va arata cat de usor se poate prepara o masa

detalii rețetă—

Somn pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru somn pane pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Pesmetul

detalii rețetă—

Fileuri de salau pane cu garnitura de cartofi natur

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Fileuri de salau pane cu garnitura de cartofi natur este o reteta simpla si gustoasa. Aveti nevoie de 1 kg fileuri

detalii rețetă—

File de peste in crusta de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Fileul de peste in crusta de cocos este o reteta deosebita de peste, ce poate fi pregatita pentru o masa delicioasa

detalii rețetă—

Peste cu cascaval

complexitate reteta Redusa 

Pestele cu cascaval poate fi servit la cina, alaturi de o salata de cruditati sau un sos de iaurt.

detalii rețetă—

Peste pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pestele pane este gustos si necesita timp scurt de preparare.

detalii rețetă—

Salau pane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru realizarea salaului pane sunt necesare urmatoarele ingrediente: salau, faina, pesmet, oua, lapte, lamaie.

detalii rețetă—

Peste si legume pane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Fierbem zeama de baza dashi, adaugam sake, sos de soia, fulgi de bonito, zahar, tragem de pe foc, iar cand bonito

detalii rețetă—

Snitel cu sote de legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Feliile de carne batute se tin in lapte 1 ora. Se asaza apoi o felie de sunca peste o felie de

detalii rețetă—

Peste cu sos tomat si vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Fileurile de peste se spala si se impaneaza cu sardelele. Se amesteca ceapa tocata cu usturoiul maruntit, zeama de

detalii rețetă—

Pe 25 martie se sarbatoreste Buna Vestire si prima dezlegare la peste din acest Post al ...

citește—