picioruse


Clatite cu broaste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Piciorusele de broaste se tin mai intai in otet cu piper,sare si patrunjel tocat.Se face aluatul de clatite (vezi

detalii rețetă—

Piftele din ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Piciorusele se dau, crude, prin masina de tocat sau in lipsa acesteia, se toaca foarte marunt cu cutitul impreuna

detalii rețetă—

Ciuperci umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa si se scurg bine. Piciorusele se separa si se taie marunt. Se curata

detalii rețetă—

Ciuperci umplute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se indeparteaza piciorusele ciupercilor, apoi se curata ciupercile si se pun intr-o tava cu putin ulei.

detalii rețetă—

Ciuperci cu ceapa si patrunjel verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Se toaca marunt ceapa

detalii rețetă—

Ciuperci umplute cu creier

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se scot piciorusele de la ciperci, se curata si se spala sub jet de apa. Palariile ciupercilor , spalate si

detalii rețetă—

Ciuperci umplute cu oua jumari si smintina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 

Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Palariile ciupercilor, spalate si

detalii rețetă—

Ciuperci umplute cu brinza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se toaca piciorusele ciupercilor, se inabusa in putin unt si, cind sint bine patrunse, se amesteca cu telemeaua

detalii rețetă—

Ciuperci umplute cu sunca si svaiter

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Se toaca o ceapa marunt si se caleste

detalii rețetă—