piele


Cotlet de miel pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru cotlet de miel pane carnea se spala, se zvanta si se portioneaza in 10 bucati; se indeparteaza partea de

detalii rețetă—

Kevskaia de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru Kevskaia de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza; osul mic de la aripa se pastreaza. Carnea se curata

detalii rețetă—

Salata din scrumbie de mare cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru salata din scrumbie de mare cu maioneza pestele sarat se tine 2-3 ore in apa rece la desarat, apoi se

detalii rețetă—

File de salau cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Fileul de salau cu portocale este o mancare de peste mediteraneana foarte delicioasa. Se curata pestele, se spala

detalii rețetă—

Risoto cu limba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru risoto cu limba se fierbe o limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi

detalii rețetă—

Limba pane cu ceapa si patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru limba pane cu ceapa si patrunjel se fierbe limba, se curata de piele si se taie felii subtiri. Se dau prin

detalii rețetă—

Limba umpluta cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru limba umpluta cu sos de smantana se fierbe limba. Se curata de piele si se taie grasimea si carnea dinspre

detalii rețetă—

Chiftele delicioase de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Chiftelele de peste se fac din orice rest de peste fiert, morun, pastruga, salau sau stiuca. Se scot cu grija toate

detalii rețetă—

Peste la cuptor cu macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru peste la cuptor cu macaroane se intrebuinteaza resturi de orice peste fiert, caruia i s-au scos oasele si

detalii rețetă—

Stiuca delicioasa umpluta la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:5m 

Pentru stiuca delicioasa umpluta la cuptor se curata stiuca. Se scoate pielea cu atentie ca sa ramana intreaga.

detalii rețetă—

Stiuca fiarta umpluta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru stiuca fiarta umpluta se curata stiuca. Se scoate pielea cu atentie ca sa ramana intreaga. Cine este

detalii rețetă—

Fileu de salau pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru fileul de salau pane se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface exact in doua, in

detalii rețetă—