piele


Pasta cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe pestele, apoi se curata se oase si piele si se trece prin masina de tocat. Separat, se freaca untul pana

detalii rețetă—

Perisoare din carne de potarnichi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea de potarnichi se curata de piele, apoi se toaca impreuna cu ugerul fiert si racit. Se adauga untul, se

detalii rețetă—

Mancare de limba cu masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Limba se pune la fiert aproximativ 45 minute, apoi se scoate din apa si se curata de pielea alba dupa care se taie

detalii rețetă—

Crochete de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele se fierbe, apoi se curata de piele si oase si se sfarama cu dosul lingurii de lemn pana devine ca o pasta.

detalii rețetă—

Biban cu rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bibanul se pune la oparit, apoi se curata de piele si se taie in felii. Acestea se dau prin faina si se prajesc in

detalii rețetă—

Biban prajit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele se curata de piele, se spala si se taie in felii. Se sareaza, se dau feliile prin faina si se pun apoi la

detalii rețetă—

Mancare de calcan cu unt si capere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala bine calcanul si se pune apoi sa fiarba cu supa de legume sau in apa fierbinte. Cand pestele s-a fiert se

detalii rețetă—

Rasol de calcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Calcanul se pune la oparit in apa fierbinte dupa care i se scoate pielea si se taie bucati. Se fierb legumele

detalii rețetă—

Calcan prajit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Calcanul se spala bine si i se inseparteaza pielea dar si sira spinarii  Se da apoi prin lapte, faina, ou si

detalii rețetă—

Stiuca umpluta cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Stiuca se curata de solzi si maruntaie, apoi se spala si se coate pielea, care se pune de o parte. Carnea se scoate

detalii rețetă—

Barbun cu oregano, lamaie si piure de masline negre

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Crestati pielea fileurilor de-a curmezisul, astfel incat marinata sa patrunda in peste. Intr-un mojar, zdrobiti cu

detalii rețetă—

Spate de porc cu piersici la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Preincalziti cuptorul la 220°C (treapta 7 la cel pe gaz). Crestati pe toata lungimea, din centimetru in

detalii rețetă—