piele


Snitel de salau in sos dulce

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Pestele se curata de solzi, se spala, se eviscereaza si se taie capul si coada. Se indeparteaza pielea si se trece

detalii rețetă—

Pui in crusta cu sos picant

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Se dezoseaza carnea de pui, se indeparteaza pielea si se taie in bucatele. Se bat ouale si se adauga sare, boia

detalii rețetă—

Piept de pui a la Debreti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Dezosam pieptul de pui, indepartam pielea, iar aceste bucati de carne le intepam de-a lungul pe tepuse. Intre ele

detalii rețetă—

Tocanita de pui cu vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se scoate pielea de pe carne, se taie in bucati de 2- 3 cm de grosimea degetului. Bucatelele de carne se trec prin

detalii rețetă—

Tocanita de pui cu vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se scoate pielea de pe carne, se taie in bucati de 2- 3 cm de grosimea degetului. Bucatelele de carne se trec prin

detalii rețetă—

Pulpa de porc fiarta in aburi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Taie pulpa de porc impreuna cu piele cubulete de 4 cm. Tine-o la marinat pentru jumatate de ora in amestecul de vin

detalii rețetă—

Ragu de pui cu zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Zarzavaturile curatate se maruntesc in formele lor caracteristice. Se indeparteaza pielea de pe carne si se taie

detalii rețetă—

Purcel prajit intreg

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Slanina se taie bucatele si se danteleaza; trebuie sa fie ca un fel de pensula, deoarece cu aceasta vom unge pielea

detalii rețetă—

Piept de rata cu mure

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Piepturile se asaza intr-o tigaie (cu partea cu pielea in jos) si se prajesc 3-4 minute. Intre timp se presar cu

detalii rețetă—

Muschi Wellington

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se curata muschii de piele si se presara cu sare si piper. Intr-o tava se pune untura la incins, se pune in ea

detalii rețetă—

Crap umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Taie ambele felii de peste pana la piele, insa ai grija sa nu tai pielea. Presara cu sare. Pentru umplutura caleste

detalii rețetă—

Sepie umpluta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Muiem feliile de paine in apa. Tragem pielea de pe sepie, o clatim cu apa rece, o spalam si in interior, apoi o

detalii rețetă—