Pentru această dulceaţă am cules de la ţară nişte struguri negri, care nu sunt plăcuţi la mâncat pentru
detalii rețetă—• la pomelo am folosit in mare parte pulpa, incercand sa elimin pielita amara. Vlastarii proaspeti de
detalii rețetă—• curatati ananasul si taiati-l cuburi • taiati coaja portocalelor astfel incat sa desprindeti si pielita alba
detalii rețetă—Drobul din piept de pui este un aperitiv cu carne traditional si delicios. Spalam pieptul de pui si pipotele, iar
detalii rețetă—Pieptul de pui cu ghimbir, lamaie si miere este o mancare de carne delicioasa cu un gust special. Pieptul de pui
detalii rețetă—Pentru ciupercile la gratar se spala ciuperci mari, frumoase si se rupe piciorul. Se sterg fara sa se curete de
detalii rețetă—Pentru pestele la cuptor se intrebuinteaza orice fel de peste fiert, caruia i s-au scos cu atentie oasele si
detalii rețetă—Se spala bucata de miel si se curata de pielita, se curata usturoiul si se taie bucatele. Se incresteaza mielul din
detalii rețetă—Farfalle se pun la fiert conform instructiunilor. Se scurg. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Rosiile se curata
detalii rețetă—Se aleg ciuperci mari si sanatoase. Se curata de pielita, se indeparteaza codita, se spala si se presara cu
detalii rețetă—Se curata pulpa de pielita si de grasime, se taie in cubulete si se fierbe in apa rece cu putina sare. Dupa ce se
detalii rețetă—Amestecam elegant, scrumbia (desarata, dezosata si fara pielita ) , taiata cubulete, cu merele taiate felii
detalii rețetă—