pielita


Ficat sote

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ficatul se tine timp de o ora in lapte rece, apoi se curata de pielita si se taie felii. Acestea se presara cu

detalii rețetă—

Rasol de limba cu varza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Limba se fierbe si se curata de pielita groasa, apoi se taie felii. Separat se toaca varza si se pune la calit in

detalii rețetă—

Limba pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Limba se spala, apoi se fierbe si se curata de pielita groasa. Se taie felii si se presara deasupra cu sare si

detalii rețetă—

Creier in sos alb si verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Dupa ce s-a tinut in prealabil in apa rece, creierul se curata de pielita. Se pune apoi la fiert aproximativ 10

detalii rețetă—

Supa crema de castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Castanele se pun la oparit in apa fierbinte. Dupa aceea, se scot si se curata de coaja si pielita. Miezul de

detalii rețetă—

Sarmale din orez

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in tigaie cu 3-4 linguri de ulei. Se adauga ardeii precum si rosiile

detalii rețetă—

Papara cu mamaliga

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata ceapa si se taie solzisori foarte subtiri si se pune cu 50 gr unt in tigaie pe foc sa se inmoaie, bine.

detalii rețetă—

Salata de icre de stiuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Icrele de stiuca se pregatesc ca si icrele de crap. Se indeparteaza pielita desfacand cu furculita. Se freaca cu

detalii rețetă—

Salata de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rosiile se inmoaie o secunda in apa calda ca sa poata scoate mai usor pielita. Se taie felii si se aranjeaza in

detalii rețetă—

Omleta cu rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie in doua, se preseaza putin ca sa-si piarda din apa si seminte,

detalii rețetă—

Ochiuri pe ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciupercile se spala bine in multe ape, dar nu se curata de pielita si apoi se taie felioare. Ceapa se toaca marunt

detalii rețetă—

Pasta de sardele in sos tomat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sardelele se curata de oasele din sira spinarii si de pielita de deasupra, apoi se preseaza bine cu furculita, pana

detalii rețetă—