piept de gasca


Piept de gasca cu morcovi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se cresteaza carnea in forma de romburi, apoi se sareaza si se pipereaza. Se prajesc in unt, pe ambele parti, apoi

detalii rețetă—

Piept de gasca cu ficat si ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea se toaca impreuna cu paine in masina de tocat. Ficatul se taie felii, iar ceapa tocata si rumenita in putin

detalii rețetă—

Gasca cu sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pieptul si pulpele de gasca se pun la fiert cu 30 gr unt, morcovii, telina si ceapa tocate marunt si se lasa pe foc

detalii rețetă—

Gasca cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se scot copanele, pieptul si maruntaiele de la o gasca mare, se spala si se pun la fiert cu apa rece cat sa le

detalii rețetă—

Chiftelute din carne de gasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se ia carnea de pe pieptul de gasca si se macina. Adaugam ceapa data prin razatoare, chifla inmuiata in lapte si

detalii rețetă—

Friptura de gasca cu sos de capere si galuste de paine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Daca preparati pieptul de gasca primul pas este taierea in bucati transversale. Se condimenteaza apoi cu sare si

detalii rețetă—

Piept de fazan umplut in stil vanatoresc

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Pieptul de fazan se injumatateste. Se condimenteaza cu sare, piper si maghiran. Ficateii de gasca se taie in 8

detalii rețetă—

Piept de gasca in vin rosu cu prune uscate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ungem cu usturoi slanina afumata impreuna cu pieptul de gasca, presaram cu sare si piper si le punem la frigider o

detalii rețetă—

Piept de fazan umplut cu spanac si ficat de gasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

1.Din oasele de pe pulpele de fazan preparam un sos. Se fierb pana scade lichidul la jumatate. Se taie marginile

detalii rețetă—

Piept de gasca umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:41m 

(pentru 4 persoane) Pieptul de gasca se taie felii, se bate cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Miezul de

detalii rețetă—

Piept de gasca cu sos Cassis

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40

detalii rețetă—