Pentru medalion din piept de gaina fiarta dati prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi combinati-l cu
detalii rețetă—Salata de piept de pasare este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Pieptul de pasare se fierbe in
detalii rețetă—Rulourile din piept de pasare se pot servi intregi sau taiate rondele, cu diferite garnituri si salate. Se
detalii rețetă—Rulada de piept de pasare cu spanac se poate servi ca si aperitiv sau cu diferite garnituri pentru carne. Se
detalii rețetă—Pentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un
detalii rețetă—Pieptul de pasare se taie felii, care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in
detalii rețetă—Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina
detalii rețetă—Se pune la fiert pieptul de pasare, dupa ce se ia spuma de cateva ori se pune si radacinoasele la fiert taiate
detalii rețetă—Pieptul de pasare se pregateste ca pentru snitel. Se aseaza un baton de cascaval si unul de sunca,de-a lungul
detalii rețetă—Se taie salata si se asaza pe fundul farfuriei. Desupra se pun sferturile de oua rascoapte si se acopera cu
detalii rețetă—Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina si se prajesc in untdelemn. In grasimea ramasa se
detalii rețetă—Pieptul de pasare fiert si taiat cubulete impreuna cu legumele date in 2/3 clocote se prajesc putin in unt. Se lasa
detalii rețetă—