piept de vitel umplut


Piept de manzat umplut cu carne tocata

complexitate reteta Redusa 

Pentru piept de manzat umplut cu carne tocata alegeti carne de la piept. Scoateti coastele cu grija si cu un cutit,

detalii rețetă—

Piept de vitel umplut cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru piept de vitel umplut cu sunca carnea se spala, se scot oasele si se desprinde de pielite. Sunca se taie

detalii rețetă—

Piept de vitel umplut cu galbiori

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pieptul de vitel umplut cu galbiori este o mancare cu carne si ciuperci deosebit de delicioasa si consistenta. Se

detalii rețetă—

Piept de vitel umplut cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru pieptul de vitel umplut se alege o bucata de carne de la piept. Se scot oasele cu grija, ca sa nu se sfarame

detalii rețetă—

Piept de vitel umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se taie un buzunar in pieptul de vitel. Se pun stafidele la inmuiat in rom. Se inmoaie miezul de paine in putina

detalii rețetă—

Piept de vitel umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se alege o bucata de carne de vitel de la piept. Se scot coastele cu grija, ca sa nu se ffarme carnea, tragandu-le

detalii rețetă—

Piept de vitel umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Carnea se scoate din cirnaciori si se amesteca cu smintina, sare, piper, vin. Feliile de piine se taie cubulete si

detalii rețetă—

Piept de vitel umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:25m 

Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si

detalii rețetă—