Pentru piept de manzat umplut cu carne tocata alegeti carne de la piept. Scoateti coastele cu grija si cu un cutit,
detalii rețetă—Pentru piept de vitel umplut cu sunca carnea se spala, se scot oasele si se desprinde de pielite. Sunca se taie
detalii rețetă—Pieptul de vitel umplut cu galbiori este o mancare cu carne si ciuperci deosebit de delicioasa si consistenta. Se
detalii rețetă—Pentru pieptul de vitel umplut se alege o bucata de carne de la piept. Se scot oasele cu grija, ca sa nu se sfarame
detalii rețetă—Se taie un buzunar in pieptul de vitel. Se pun stafidele la inmuiat in rom. Se inmoaie miezul de paine in putina
detalii rețetă—Se alege o bucata de carne de vitel de la piept. Se scot coastele cu grija, ca sa nu se ffarme carnea, tragandu-le
detalii rețetă—Carnea se scoate din cirnaciori si se amesteca cu smintina, sare, piper, vin. Feliile de piine se taie cubulete si
detalii rețetă—Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si
detalii rețetă—