• zdrobiti condimentele (piper negru, piper roz, patrunjel, marar, busuioc, rozmarin si salvie) intr-un mojar•
detalii rețetă—Condimentul sarea bucatarului este ideal pentru orice reteta care necesita sare. Se prepara din sare de mare,
detalii rețetă—Se pun la fiert 2 l de otet, 1 apa cu 2 cani de zahar, 2 linguri de sare, 4 -5 foi de dafin, 1 lingura de boabe de
detalii rețetă—Am oparit urzicile 3 minute, le-am tocat si le-am calit intro lingura de ulei cu putina sare. Le-am amestecat
detalii rețetă—Morcovul il curatim si-l dam prin razatoare in forma de paisoare. Apoi punem peste el sarea,zaharul,usturoiul
detalii rețetă—Se amesteca sucul de lamaie cu usturoiul zdorbit, se adauga piperul negru si rosu si se potriveste la gust de sare
detalii rețetă—Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale si piperul negru proaspat macinat. Cu o
detalii rețetă—Frecati bucatile de peste-sabie cu putiin ulei de masline, sare si piper negru proaspat macinat. Puneti-le intr-o
detalii rețetă—Punem jumatate din varza murata intr-un ceaun uns cu ulei, apoi punem peste ea bucati mai mici de carne diferita si
detalii rețetă—Toate ingredientele se taie dea lungul (pai), se adauga maioneza, sare, piper negru pisat dupã gust.
detalii rețetă—Se sterge bine cu hartie de bucatarie feliile de salmon, se unge pe ambele parti cu mustar si se presara putina
detalii rețetă—Se striveste piperul verde. Se topesc 50 gr. unt in tava ce trebuie introdusa la cuptor, se pune otet, piperul
detalii rețetă—