Pentru vatruschi (branzoaice) se face un aluat crescut ca pentru pirosti. Intre timp se pregateste branza pentru
detalii rețetă—Pentru pirostile nedospite se cerne faina pe masa de aluat. Se pune circa 1/4 din aceasta faina intrun vas si se
detalii rețetă—Pentru pirosti din aluat dospit se cerne intr-un vas faina si se face loc la mijloc. Separat se face o plamadeala
detalii rețetă—Aceasta reteta gustoasa de pirosti din coca fiarta contine urmatoarele ingrediente: oua, faina, unt sau margarina
detalii rețetă—Se fierb cartofii in coaja.Se curata si se dau prin masina de tocat,apoi pasta se imparte in doua;o parte se
detalii rețetă—Se taie varza ca fideaua, se sareaza, se lasa sa stea 15 minute si se stoarce de zeama indigesta. Se prajeste apoi
detalii rețetă—Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine
detalii rețetă—