placinta cu fructe


Placinta cu bezea de agrise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Placinta cu bezea de agrise este o prajitura delicioasa vara, cand agrisele sunt proaspete. Agrisele nu sunt niste

detalii rețetă—

Aluat dulce pentru placinta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Aceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau

detalii rețetă—

Placinta cu mere intregi de post

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 

Placinta cu mere intregi este o prajitura de post cu fructe delicioasa. Faina se amesteca cu 2 linguri zahar ,ulei

detalii rețetă—

Pungute cu mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Pungute cu mere sunt un desert delicios pe baza de mere. Pentru aceasta reteta puteti folosi foi de placinta

detalii rețetă—

Placinta cu mere (sau alte fructe)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Aceasta reteta de placinta cu mere poate fi adaptata pentru orice alt fruct. Este foarte aromata si ti se topeste

detalii rețetă—

Placinta impletita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Placinta impletita se poate pregati cu mere sau afine, cu visine, ca si o placinta cu fructe la cuptor. Este

detalii rețetă—

Aluat cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Este un aluat foarte bun pentru placinta sau rulouri cu branza, fructe sau carne, pentru saleuri, cornulete cu

detalii rețetă—

Placinta cu gris si fructe din dulceata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca untul cu faina, zaharul si putina sare. Se framanta o coca frageda, din care se intind doua foi de

detalii rețetă—

Placinta cu fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Inmuiem drojdia in laptele caldut cu zahar. Amestecam stafidele cu fructele confiate, le stropim cu rom si le lasam

detalii rețetă—

Placinta cu visine/fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

200g margarina se freaca bine cu 250g zahar. Se adauga 4 galbenusuri si putin praf de copt, eventual coaja rasa de

detalii rețetă—