Pentru sitarii la tava se pregatesc sitarii la fel ca pentru sitari la frigare. Se frig apoi in tava ca si
detalii rețetă—Pentru potarnichile cu smantana si ceapa se curata potarnichile ca pentru fript. Se pun la cuptor in tava cu putin
detalii rețetă—Pentru potarnichi la frigare inainte de a fi jumulite, potarnichile trebuie tinute 24 de ore, dupa ce au fost
detalii rețetă—Pentru a prepara potarnichi prajite, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: potarnichi, ceapa, slanina, ou, unt,
detalii rețetă—Friptura de potarnichi este o delicatese care poate face oparte din meniul de sarbatoare. Pentru a o pregati aveti
detalii rețetă—Potarnichile se curata, se golesc, apoi se sareaza si se infasoara in bucati de slanina. Se pun la prajit in putin
detalii rețetă—Potarnichi umplute, in aspic este o mancare deosebit de gustoasa. Pentru a pregati aceasta reteta avem nevoie de
detalii rețetă—Ciupercilor curatate si spalate li se toaca picioarele, iar palaariile se lasa intregi. Picioarele se la inabusit
detalii rețetă—Potarnichile se curata si apoi se despica de-a lungul spinarii, se bat putin cu un batator de carne si li se scot
detalii rețetă—Potarnichile se despica fiecare pe toata lungimea spinarii, se bat cu un batator de carne si se scot toate oasele.
detalii rețetă—Potarnichile se curata, se golesc, apoi se sareaza si li se leaga picioarele si aripile. Se pun intr-un vas cu unt,
detalii rețetă—Potarnichile se curata, apoi se golesc si se flambeaza. Se lasa la rumenit, se presara faina si se adauga 125 gr
detalii rețetă—