praf de cacao


Himalaia

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Batem spuma albusurile si adaugam zaharul pudra si cocosul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra, margarina,

detalii rețetă—

Prajitura cu piscoturi si glazura de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Framantam faina, untura si margarina, adaugam zaharul pudra, galbenusurile, praful de cacao, bicarbonatul de amoniu

detalii rețetă—

Bulinuta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Rupem bucati biscuitii si ii stropim cu rom. Amestecam zaharul, praful de cacao si faina si amestecand continuu

detalii rețetă—

Prajitura Negresa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Batem spuma galbenusurile, 20 dkg de zahar pudra, margarina si praful de cacao. Adaugam laptele, praful de copt,

detalii rețetă—

Tort cu ciocolata si castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Coacem un piscot din 10 oua. Batem spuma 10 oua cu 10 linguri de zahar. Amestecam 9 linguri de faina cu 1 lingura

detalii rețetă—

Briose cu stafide

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Incalzim cuptorul la 225-250 de grade C si ungem cu ulei formele de briose. Amestecam faina, zaharul, praful de

detalii rețetă—

Prajitura ungureasca Rozsi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Framantam ingredientele pentru aluat in afara de praful de cacao si il impartim in 3 parti, le coacem pe tava

detalii rețetă—

Prajitura cu crema si biscuiti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecam nuca, zaharul pudra, oul, praful de cacao, romul si untul. Asezam biscuitii si punem deasupra crema.

detalii rețetă—

Biscuiti macinati cu bicarbonat de amoniu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Batem spuma ouale cu margarina si zaharul pudra, adaugam faina si bicarbonatul de amoniu. Framantam un aluat tare,

detalii rețetă—

Coloana vertebrala

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Amestecam la baie de abur, in aceeasi directie jumatate de ora, margarina, praful de cacao, zaharul pudra, ouale si

detalii rețetă—

Prajitura Fanta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Amestecam galbenusurile cu zaharul, uleiul si praful de cacao. Batem separat albusurile. Amestecam faina cu

detalii rețetă—

Rulou cu miere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Batem spuma 6 galbenusuri cu mierea. Amestecam faina, praful de cacao, praful de copt cu 6 albusuri batute spuma si

detalii rețetă—