Batem spuma albusurile si adaugam zaharul pudra si cocosul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra, margarina,
detalii rețetă—Framantam faina, untura si margarina, adaugam zaharul pudra, galbenusurile, praful de cacao, bicarbonatul de amoniu
detalii rețetă—Rupem bucati biscuitii si ii stropim cu rom. Amestecam zaharul, praful de cacao si faina si amestecand continuu
detalii rețetă—Batem spuma galbenusurile, 20 dkg de zahar pudra, margarina si praful de cacao. Adaugam laptele, praful de copt,
detalii rețetă—Coacem un piscot din 10 oua. Batem spuma 10 oua cu 10 linguri de zahar. Amestecam 9 linguri de faina cu 1 lingura
detalii rețetă—Incalzim cuptorul la 225-250 de grade C si ungem cu ulei formele de briose. Amestecam faina, zaharul, praful de
detalii rețetă—Framantam ingredientele pentru aluat in afara de praful de cacao si il impartim in 3 parti, le coacem pe tava
detalii rețetă—Amestecam nuca, zaharul pudra, oul, praful de cacao, romul si untul. Asezam biscuitii si punem deasupra crema.
detalii rețetă—Batem spuma ouale cu margarina si zaharul pudra, adaugam faina si bicarbonatul de amoniu. Framantam un aluat tare,
detalii rețetă—Amestecam la baie de abur, in aceeasi directie jumatate de ora, margarina, praful de cacao, zaharul pudra, ouale si
detalii rețetă—Amestecam galbenusurile cu zaharul, uleiul si praful de cacao. Batem separat albusurile. Amestecam faina cu
detalii rețetă—Batem spuma 6 galbenusuri cu mierea. Amestecam faina, praful de cacao, praful de copt cu 6 albusuri batute spuma si
detalii rețetă—