Amestecam merele razuite cu pogacile cu miere razuite. Amestecam 20 de minute galbenusurile, mierea, praful de
detalii rețetă—Fulgi de cocos pentru décor Amestecam bine untul cu zaharul, vanilia, adaugam cocosul, piscoturile, praful
detalii rețetă—Framantam bine biscuitii macinati, romul, zaharul pudra, nuca macinata, praful de cacao si laptele. Impartim
detalii rețetă—Amestecam zaharul cu galbenusurile si adaugam albusurile batute spuma, alunele macinate, praful de cacao si faina.
detalii rețetă—Fierbem la abur zaharul pudra, mierea, ouale, margarina si praful de cacao, adaugam faina si bicarbonatul de sodiu.
detalii rețetă—Batem spuma 10 albusuri si 10 linguri de zahar pudra. Amestecam 10 galbenusuri, 7 linguri de faina, 3 linguri de
detalii rețetă—Se face blatul care se va coace intr-o tava. Ouale si zaharul se bat bine. Faina, praful de copt, si cacao, se
detalii rețetă—Tiramisu reţetă reinterpretata Se pun cele 5 oua, 100 gr. de zahar si sarea se freaca spuma. Se
detalii rețetă—Se cerne faina si apoi se aduga praful de copt, zaharul, cacao, scortisoara, margarina, 1ou si vinul. Se face un
detalii rețetă—Se framinta ingrdientele - faina, margarina, zaharul, galbenusul, praful de copt, cacao - si se imparte in doua si
detalii rețetă—Pentru blat se freaca galbenusurile cu mierea, praful de cop si zaharul vanilat, dupa care de adauga treptat cacao,
detalii rețetă—Aveti nevoie de un robot la puterea maxima. Se pun, in ordine, oua, zahar, unt, faina, praful de copt si sarea,
detalii rețetă—