• spalati caisele, scoateti samburii si taiati-le felii• amestecati intr-un castron faina, zaharul, praful de
detalii rețetă—• amestecati intr-un bol mare faina, zaharul, praful de copt si sarea• adaugati untul topit, apoi ouale batute,
detalii rețetă—• puneti intr-un bol faina, zaharul brun, nucile macinate, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si nucsoara
detalii rețetă—• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, turmericul, busuiocul si cimbrul, zaharul si un praf
detalii rețetă—• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, ghimbirul si nucsoara, zaharul, cacao si un praf de
detalii rețetă—• amestecati intr-un bol mai mare faina cu praful de copt, coaja de lime si de portocala, migdalele macinate fin,
detalii rețetă—Clătite pufoase reţetă • amestecati faina, praful de copt si bicarbonatul• separati galbenusurile de
detalii rețetă—Spirala cu urda este o prajitura delicioasa traditionala. Amestecam faina cu sare, zaharul si praful de copt. Facem
detalii rețetă—Prajitura valurile dunarii este o prajitura delicioasa cu budinca de vanilie si visine avand o glazura de
detalii rețetă—Pentru fursecuri in 3 culori se amesteca untul cu zaharul si galbenusul de ou. Adaugam faina amestecata cu praful
detalii rețetă—Pentru carnatii deliciosi in aluat faina o amestecam cu zaharul si sarea, facem gaura in mijloc, adaugam praful de
detalii rețetă—Prajitura intoarsa este o prajitura delicioasa cu nuca. Prima data preparam folile. Amestecam faina si untul,
detalii rețetă—