Pe foc mic se fierb ingredientele cremei pana se topeste ciocolata.se pun cateva ore in frigider sa raceasca. Se incalzesc usor pe aburi albusurile c
Pe foc mic se fierb ingredientele cremei pana se topeste ciocolata.se pun cateva ore in frigider sa raceasca.
Se incalzesc usor pe aburi albusurile cu zaharul si se bate in mixer pana devine tare si lucios.
Se deseneaza pe hartie de copt 3 dreptunghiuri 35x12 cm. se pune intr-o tava mare.se aranjeaza cu lingura sau aparat ,spuma pe desene si se coace 3-4 ore la 120grade pana se intaresc. Se ung doua blaturi cu crema din frigider,se presara putin nuci maruntiti si se acopera cu ultimul blat
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUsor si dietetic!!
Supa din aripioare de pui cu radacinoaseZărzăraşi sau mini papanaşi. Se fac rapid şi sunt foarte gustoşi, mai ales calzi. Eu i-am servit cu miere, dar merg cu...
Zarzarasi cu miereDupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!
Ciorba ruseasca
Comentarii