Reteta de prajitura cu rahat este una simpla si rapida. Pentru prepararea acestei prajituri aveti nevoie de oua,
detalii rețetă—Prajitura de post cu gem este foarte gustoasa. Pentru prepararea ei aveti nevoie de zahar, faina, nuci, arome,
detalii rețetă—Untul se freaca spuma, se adauga smantana, apoi romul si o lingura de zahar. Se adauga faina, in ploaie si se
detalii rețetă—Margarina se freaca spuma cu un praf de sare, apoi se adauga un ou intreg si un galbenus. Se adauga faina, praful
detalii rețetă—Se amesteca faina cu untul si se adauga zaharul si putina sare. Se incroporeaza oul si se toarna sucul de lamaie.
detalii rețetă—Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, apoi se framanta si se intind doua foi. Intre acestea se pune
detalii rețetă—Se taie margarina bucatele si se amesteca cu faina. Se pune in amestec apa, cate putin, sarea si vanilia. Se
detalii rețetă—Se amesteca bine zaharul, ouale, gemul si untura. Se adauga bicarbonatul de sodiu, faina, apa minerala si se
detalii rețetă—Amesteca bine ingredientele si coace compozitia intr-o tava unsa cu untura si tapetata cu faina – sau tapetata cu
detalii rețetă—Se amesteca praful de copt cu faina, dupa care se framanta cu margarina. Drojdia inmuiata in lapte se toarna peste
detalii rețetă—Ingredientele se amesteca cu atata smantana ca sa se obtina un aluat de densitate mijlocie, se framanta. Se intind
detalii rețetă—Preparam aluatul din faina, margarina, galbenusuri, sare, drojdie, lapte si sare si il dospim in 4 parti. Intindem
detalii rețetă—