prajitura pentru cafea


Negresa cu cafea si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Aceasta reteta de negresa cu cafea si frisca este o prajitura delicioasa, ce poate fi pregatita pentru orice ocazie

detalii rețetă—

Chec cu dovleac si espresso

complexitate reteta Redusa 

Aceasta reteta de chec cu dovleac si espresso iti va rasfata pur si simplu simturile. Este o prajitura perfecta

detalii rețetă—

Amandine cu frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 

Amandine cu frisca este o prajitura delicioasa. Pentru aceasta reteta de prajitura va trebuie cacao, ciocolata,

detalii rețetă—

Prajitura de post cu crema de ness

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Prajitura de post cu crema de ness este o reteta delicioasa si foarte simpla. Pentru aceasta reteta de prajitura

detalii rețetă—

Prajitura-pudding cu sos de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Prajitura-pudding cu sos de cafea este un delicios desert. Pentru aceasta reteta de prajitura cu cafea aveti nevoie

detalii rețetă—

Turta dulce cu nucsoara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Aceasta reteta de turta dulce cu nucsoara este un desert deosebit. Pentru aceasta reteta de prajitura trebuie sa

detalii rețetă—

Soare arzator, prajitura pentru cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Aceasta prajitura in forma de soare, pe langa faptul ca este delicioasa si pufoasa, este perfecta pentru cafeaua de

detalii rețetă—

Prajitura Caramel cu crema de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Prajitura Caramel cu crema de cafea este o prajitura delicioasa. Ingredientele pentru prajitura sunt: faina, oua,

detalii rețetă—

Prajitura cu cacao simpla

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Prajitura cu cacao simpla este o prajitura care se poate servi la cafea. Ingredientele sunt: untura, zahar, cacao,

detalii rețetă—

Prajitura cu branza pentru cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Rezulta doua bucati. Malaxare: in cuva malaxorului se adauga 250 g faina, zaharul, drojdia si sarea. Se

detalii rețetă—