prajitura simpla


Prajitura simpla cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de unt si 100 ml cu vin alb. Aluatul se framanta bine

detalii rețetă—

Prajitura simpla, pentru ceai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale se bat cu zaharul si se pun apoi pe foc mic, pana devin o pasta spumoasa. Se cerne faina in ploaie si unul

detalii rețetă—

Prajitura simpla

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Freaca spuma galbenusurile cu margarina si cu zaharul pudra. Adauga zeama si coaja rasa de lamaie, iar apoi faina

detalii rețetă—

Prajitura simpla cu branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Amestecam 300 g faina, 250 g zahar si 1/2 pachetel de praf de copt. Ungem cu margarina o tava de marime mijocie.

detalii rețetă—

Prajitura simpla cu piscoturi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Coacem 2 foi de piscot din oua, faina cu gris, zaharul si bicarbonatul de sodiu. Crema: fierbem margarina, zaharul

detalii rețetă—

Prajitura simpla cu piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca toate ingredientele cu mixerul si se toarna compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt.

detalii rețetă—

Prajitura simpla cu caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Se bat ouale cu apa, zaharul si zaharul vanilat, folosind mixerul si apoi se adauga faina si praful de copt.

detalii rețetă—

Prajitura simpla cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Untul se bate spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ouale pe rind, amestecind dupa fiecare. Se pune faina,

detalii rețetă—

Prajitura foarte simpla cu mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se amesteca faina, margarina si zaharul pina se obtine o compozitie gen firmituri (dureaza citeva minute). Se pun

detalii rețetă—

Prajitura simpla

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Galbenusurile se freaca cu 150 gr. zahar, apoi se amesteca cu untdelemn, lapte si faina, cacao, praf de copt

detalii rețetă—