preparare


Urda cu marar si unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Aperitivele cu marar au un gust deosebit. Pentru prepararea pastei de urda cu marar si unt avem nevoie de cateva

detalii rețetă—

Limba cu masline in sos de vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Limba se tine in apa rece 1-2 ore inainte de a se incepe prepararea, pentru a-i scoate tot singele. Se pune apoi la

detalii rețetă—

Inghetata etajata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se incepe prepararea primului etaj. Se separa albusele de galbenusuri. Se bat albusele bine cu zaharul si se adauga

detalii rețetă—

Supa de burta fara burta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se face o supa de pui (sau de gaina) sau se face o supa la plic de pui (in acest caz durata maxima de preparare

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare cu varza murata si marar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Prepararea ciorbei de perisoare cu varza murata si marar incepe prin calirea morcovilor in ulei. Tot aici adaugam

detalii rețetă—

Spaghete Carbonara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Prepararea sosului: intr-o tigaie mare, incinsa, se pun bucatelele de bacon, dupa ce in prealabil au fost taiate

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor fierți muntenești

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se pune apa sarata la fiert. Se amesteca bine brinza de vaci, faina, ouale,

detalii rețetă—

Tort in doua culori

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:40m 

Prepararea blatului 1: se freaca albusurile cu zaharul foarte bine, apoi se pun galbenusurile si pesmetul. Se unge

detalii rețetă—

Muschi de vaca la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Prepararea muschiului de vaca (ca sa fie mai fraged si gustos) se poate face in doi timpi si anume: se prepara o

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti in untura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se freaca bine brinza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile

detalii rețetă—

Supa de carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:45m 

Carnea scoasa din supa poate fi servita impreuna cu aceasta sau poate fi folosita la prepararea diferitelor feluri

detalii rețetă—