Biscuitii de post in doua culori pot fi facuti atat cu pudra de ceai verde (matcha) cat si cu cacao. Sunt niste
detalii rețetă—Negresa cu aroma de cafea este o prajitura delicioasa si decorativa. Intr-o cratita, amestecam laptele cu zaharul,
detalii rețetă—Pentru blat amestecam intr-un vas oul zaharul, laptele, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si pudra de
detalii rețetă—Intr-un ibric se amesteca zaharul si pudra de cacao cu cateva lingurite de lapte. Cand se infierbanta amestecul, se
detalii rețetă—Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana isi dubleaza volumul. Se pune faina, cate putin si se amesteca apoi cu
detalii rețetă—Se amesteca bine untul cu zaharul pudra, se adauga pudra de cacao si scortisoara amestecata cu faina, nucile
detalii rețetă—La bain marie se topeste margarina si zaharul pudra, cand sunt gata topite se adauga cele 2 pachete de budinca de
detalii rețetă—Pireul de castane se inmoaie putin cu rom, se adauga migdalele macinate, pudra de cacao si se amesteca. Se formeaza
detalii rețetă—Pireul de castane se inmoaie putin cu rom, se adauga migdalele macinate, pudra de cacao si se amesteca. Se formeaza
detalii rețetă—Amesteca peste aburi 150 g de zahar pudra, 50 g de unt, 2 linguri de praf de cacao, 2 oua si 2 linguri de miere,
detalii rețetă—Pentru blat, se freaca spuma 6 galbenusuri cu zahar, albusurile se bat spuma.Se adauga faina amestecata cu pudra de
detalii rețetă—Untul se freaca cu cele doua feluri de zahar pana se face spuma. Se cerne faina, praful de copt, sarea si pudra de
detalii rețetă—