pudra de cafea


Negresa cu aroma de cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Negresa cu aroma de cafea este o prajitura delicioasa si decorativa. Intr-o cratita, amestecam laptele cu zaharul,

detalii rețetă—

Spuma de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul pudra. Se toarna putin cate putin, peste spuma obtinuta esenta de cafea

detalii rețetă—

Esenta de cafea cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se bate frisca cu zahar pudra dupa gust si se amesteca cu esenta de cafea. Amestecul obtinut se toarna in cupe si

detalii rețetă—

Tort de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face crema: se amesteca untul si zaharul pudra dupa care se amesteca cu o ceasca de cafea. Marscapone se

detalii rețetă—

Glazura de cafea (nefiarta)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Zaharul pudra se freaca cu 4 linguri esenta de cafea tare pina se obtine o masa groasa. Vasul cu aceasta compozitie

detalii rețetă—