pulpa de caprioara


Snitel de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau

detalii rețetă—

Pulpa prajita de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe

detalii rețetă—

Pulpa de caprioara la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii

detalii rețetă—

Traistute de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se condimenteaza pulpa de caprioara cu condimente pt. vanat, busuioc, mustar. Se lasa putin sa patrunda

detalii rețetă—

Pulpa de caprioara la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Friptura de caprioara se poate prepara si fara sa fi stat in marinata, carnea fiind destul de frageda. Este mai

detalii rețetă—