pulpa de miel


Pulpa delicioasa de miel la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru pulpa delicioasa de miel la cuptor se impaneaza pulpa de miel cu usturoi, apoi se unge cu ulei, se presara

detalii rețetă—

Pulpa de miel umpluta cu tocatura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si

detalii rețetă—

Friptura de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala pulpa de miel si se pune pe planseta de lemn. Se freaca cu lamaie pe fiecare parte, se unge cu unt topit

detalii rețetă—

Pulpa de miel cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se curata si se spala carnea, apoi se pune la marinat intr-un vas in care se pune otetul si se adauga cateva boabe

detalii rețetă—

Pulpa de miel umpluta cu ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Desfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie

detalii rețetă—

Friptura de miel la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi. Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe

detalii rețetă—

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Curatam pulpa de pielite, o spalam si o scurgem de apa cu un servet. O impanam din loc in loc cu cativa catei de

detalii rețetă—

Friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala pulpa de miel, o freci cu lamaie pe ambele parti, apoi o ungi cu unt topit si pe urma cu boia de

detalii rețetă—

Pulpa de miel impanata, la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Dupa ce e spalata si zvantata iei pulpa de miel si o crestezi cu cutitul si impanezi cu usturoi. In tava pe

detalii rețetă—

Pulpa de miel in aluat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Pregatesti aluatul de paine astfel: Se cerne faina si o pui intr-un vas cald impreuna cu maiaua si drojdia

detalii rețetă—

Pulpa de miel umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Dezosezi pulpa de miel si o acoperi cu fasii de slanina groase de 1 cm. Separat, pui la fiert orezul si

detalii rețetă—

Miel cu dovlecei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se ia pulpa de miel, se curata, se dezoseaza si se condimenteaza cu sare si pipe. O presaram cu cimbru taiat

detalii rețetă—