pulpa de miel


Pulpa de miel la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Curatati pulpa si spalati-o. Ungeti-o cu ulei si presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. Se

detalii rețetă—

Pulpa de miel cu ienupar si rozmarin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Carnea de miel inainte de a prepara sosul trebuie sa fie tinuta in frigider. Se pregateste un sos din:

detalii rețetă—

Friptura miel la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h 

Pregatim carnea astfel: Pulpa de miel se unge cu ulei de masline, piper, ardei iute si sare, Intr-o tava se

detalii rețetă—

Friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se ia pulpa de miel si se cresteaza la distante de 3 cm. In fiecare crestatura se pune cate o felie de usturoi si o

detalii rețetă—

Pulpa de miel glasata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se curata carnea, se spala, se usuca si se aseaza intr-un vas potrivit ca marime. Se amesteca toate

detalii rețetă—

Pulpa de miel umpluta cu masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Este ideal ca pulpa sa fie umpluta 1-2 zile in avans si tinuta la frigider. Se amesteca (eventual in

detalii rețetă—

Pulpa de miel cu dovlecei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

1. Curatati pulpa de pielite, dezosati-o, condimentati-o cu sare si piper, presarati-o cu cimbru taiat marunt si

detalii rețetă—

Pulpa de miel cu rozmarin si usturoi caramelizat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

1.Cu o zi inainte de preparare, carnea de miel se dezoseaza, se curata de pielite, se spala, se usuca cu un prosop

detalii rețetă—

GIGOT DE MIEL CU USTUROI

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pulpa de miel se spala si se zvanta pe prosop curat. Oasele se spala si se oparesc. Usturoiul se curata, se spala,

detalii rețetă—

Pulpa de miel cu busuioc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Carnea se taie bucati, se rumeneste in ulei pe ambele parti, dupa care se aseaza intr-o cratita impreuna cu vinul,

detalii rețetă—

Friptura de miel cu slanina la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se spala pulpa de miel, se freaca cu lamiie, se scot oasele si se bate usor carnea. Se freaca cu cimbru, ½

detalii rețetă—

Friptura de miel impanat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o

detalii rețetă—