Pentru ca nu toti iubim mielul, il putem inlocui cu iepure.
detalii rețetă—• zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar• ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de
detalii rețetă—Pappardelle cu ragu de iepure este o reteta delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de pulpe de iepure, paste
detalii rețetă—Pulpele de iepure cu bere este foarte delicios si merita incercat, chiar daca necesita putin mai mult timp, este o
detalii rețetă—Pulpele le-am asezat in oala, una langa alta (am ales anume oala asta cu diametrul mai mic), le-am sarat, piparat.
detalii rețetă—Spatele de iepure impreuna cu pulpele de iepure, se curata bine de pielite si se tin in vin aproximativ 12 ore.
detalii rețetă—Pulpele de iepure se pun in bait. Se scot apoi, se sareaza si se impaneaza cu slanina. Se asaza apoi intr-un vas
detalii rețetă—Dezosam pulpele de iepure le taiem cubulete si le fierbem timp de 10 minute in apa cu otet. Topim untura si punem
detalii rețetă—Pulpele de iepure de camp se pun cu o seara inainte la marinat: zarzavatul curatat se taie rondele, se pune ceapa
detalii rețetă—Inmoaie vasul roman pentru 20 de minute in apa rece. Spala pulpele si condimenteaza-le cu piper. Curata si toaca
detalii rețetă—Taiem slanina cubulete, le presaram intr-un ceaun, le stropim cu ulei si prajim putin. Adaugam cepele taiate marunt
detalii rețetă—Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava
detalii rețetă—