ragout


Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
gatire reteta 1h 

• taie iepurele in bucati – separa pulpele si fileurile• stropeste-le cu ulei de masline si fresh de lamaie,

detalii rețetă—

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

detalii rețetă—

Hasenpfeffer (ragout de vinat)

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

1. Portionam carnea, o frecam cu sare si piper, apoi o tavalim prin faina. 2. Prajim cepele si costita in

detalii rețetă—

Ragut din carne de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru ragut din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se

detalii rețetă—

Ragout de soia cu avocado

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cuburile de soia se inmoaie in apa. Se scurg, apoi se prajesc in ulei de masline. Se adauga jumatate din avocado,

detalii rețetă—

Ragout din resturi de friptura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se toaca ceapa marunt si se caleste intr-o ceasca de ulei si o ceasca de apa. Cand ceapa devine sticloasa, se

detalii rețetă—

Ragout din carne de mistret

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Carnea marinata se pune in apa rece, se spala bine si se opareste un sfert de ora cu apa clocotita. Se scoate din

detalii rețetă—

Macaroane gratinate cu ragout

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

1. Se curata legumele, se spala. Ceapa, usturoiul, morcovul si telina se taie marunt. Rosiile se curata de pielite

detalii rețetă—

Ragout de muschi de porc flambat si afine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

In ulei fierbinte se caleste ceapa rosie tocata marunt, apoi se adauga carnea taiata cubulete. Se caleste impreuna

detalii rețetă—

File de crap cu ragout de raci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

1.Fileurile de peste se spala, se sterg cu un servet de bucatarie. Se sareaza. 2.Cele 4 fileuri de crap se

detalii rețetă—

Pulpa de curcan impanata si ragout de castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

1.Carnea dezosata se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie si se impaneaza cu fasii de slanina afumata.

detalii rețetă—

Pulpa de porc cu ragout

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se curata pulpa de grasime, se spala , se sterge cu un prosop si se sareaza. Cartofii se spala si se pun la fiert

detalii rețetă—