rasol de vaca


Rasol de vaca cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h:30m 

Rasol de vaca cu legume se face foarte usor. Trebuie sa folositi carne de vita de cea mai buna calitate.

detalii rețetă—

Rasol de vaca cu cartofi si zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru rasol de vaca cu cartofi si zarzavat, carnea cea mai gustoasa este mugurul de piept, fluierul si carnea de

detalii rețetă—

Rasol de vaca cu sos de ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Rasolul se pune la fiert in apa clocotita si se curata de spuma. Dupa o ora de fiert, se adauga zarzavatul curatata

detalii rețetă—

Rasol de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Apa se pune intr-o oala la fiert, pe foc potrivit si cand incepe sa dea in clocot, se adauga rasolul cu os si ceapa

detalii rețetă—

Supa din rasol de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Rasolul se pune la fiert pe foc mic. Cand incepe se faca spuma, aceasta se indeparteaza si se adauga legumele

detalii rețetă—

Limba cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala limba, se pune la fiert in apa rece impreuna cu rasolul de vaca. Dupa ce da in clocot, se adauga

detalii rețetă—

Rasol cu sos de hrean

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Picioarele de porc se parlesc pe foc viu, se rad cu lama cutitului, se freaca bine cu malai si se spala in mai

detalii rețetă—

Salata cu aspic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie ca fideaua, un rest de rasol de vaca sau de pasare, putina sunca, castravetii in otet si ouale rascoapte.

detalii rețetă—

Racitura (Piftie)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 6h:40m 

Picioarele de porc se pirlesc pe foc viu, se rad cu lama cutitului, se freaca bine cu malai si se spala in mai

detalii rețetă—

Rasol de vaca cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se toarna peste rasol un sos alb din smintina, sare si putina apa, fierte circa 15 minute. Se presara deasupra

detalii rețetă—