Rasol de vaca cu legume se face foarte usor. Trebuie sa folositi carne de vita de cea mai buna calitate.
detalii rețetă—Pentru rasol de vaca cu cartofi si zarzavat, carnea cea mai gustoasa este mugurul de piept, fluierul si carnea de
detalii rețetă—Rasolul se pune la fiert in apa clocotita si se curata de spuma. Dupa o ora de fiert, se adauga zarzavatul curatata
detalii rețetă—Apa se pune intr-o oala la fiert, pe foc potrivit si cand incepe sa dea in clocot, se adauga rasolul cu os si ceapa
detalii rețetă—Rasolul se pune la fiert pe foc mic. Cand incepe se faca spuma, aceasta se indeparteaza si se adauga legumele
detalii rețetă—Se spala limba, se pune la fiert in apa rece impreuna cu rasolul de vaca. Dupa ce da in clocot, se adauga
detalii rețetă—Picioarele de porc se parlesc pe foc viu, se rad cu lama cutitului, se freaca bine cu malai si se spala in mai
detalii rețetă—Se taie ca fideaua, un rest de rasol de vaca sau de pasare, putina sunca, castravetii in otet si ouale rascoapte.
detalii rețetă—Picioarele de porc se pirlesc pe foc viu, se rad cu lama cutitului, se freaca bine cu malai si se spala in mai
detalii rețetă—Se toarna peste rasol un sos alb din smintina, sare si putina apa, fierte circa 15 minute. Se presara deasupra
detalii rețetă—