resturi


Urzici cu hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Alegem urzicile de frunzele vestede/se curata de resturile de frunze uscate, se spala in mai multe ape reci si se

detalii rețetă—

Crochete de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Curatam ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecind cu mina peste lamele, unde se depoziteaza resturi de

detalii rețetă—

Ciuperci gatite taraneste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se curata ciupercile, se spala trecind cu mina peste lamele, pentru a inlatura nisipul si resturile de frunze, se

detalii rețetă—

Extract de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se poate face dintr-o singura specie de ciuperci sau combinate. Ciupercile trebuie sa fie foarte proaspete. Dupa ce

detalii rețetă—

Extracte de oase

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 16m 

Pentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat. Oasele se

detalii rețetă—

Galusti taiate in patru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din faina, sare si apa se face un aluat. Se intinde o foaie care se taie patrate potrivite. Cirnatul, resturile de

detalii rețetă—

Pirjoale din resturi de carne sau din rasol

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se dau prin masina resturile de carne si se adauga costita afumata. Se prepara un sos alb cit mai legat, se adauga

detalii rețetă—

Oua italienesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Resturile de carne se curata de grasime si de piele; la peste se scot oasele. Se taie bucatele mici, se amesteca cu

detalii rețetă—

Piept de curcan cu sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pieptul de curcan si toate resturile de friptura de curcan se asaza pe farfurie, iar peste ele se toarna un sos

detalii rețetă—

Supa ungureasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Se taie resturile de carne fiarta si se pun in zeama de la limba, impreuna cu ceapa taiata si cu sare. Dupa citeva

detalii rețetă—

Rizoto cu resturi de carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe orezul in apa cu sare. Se adauga ciupercile taiate feliute si inabusite in unt si resturile de carne

detalii rețetă—

Piept de gaina umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie pieptul de gaina in felii si apoi se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota, miezul de franzela muiat in

detalii rețetă—