reteta biban


Salata din icre de biban

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 20m 

Usor de pregatit, usor de digerat.

detalii rețetă—

Bors vietnamez de peste

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 2h 

• taiati inotatoarele pestilor cu ajutorul unei foarfece• daca folositi pesti precum bibanul (cu solzi foarte

detalii rețetă—

File de biban de mare cu guacamole

portii reteta 1 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 20m 

• filetati bibanul si scoateti oasele cu o penseta • asezonati-l cu sare si piper si stropiti-l

detalii rețetă—

Biban vargat umplut

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 1h 

• spalati si curatati bibanul de solzi • indepartati-i inotatoarele si aripioarele • despicati de sus

detalii rețetă—

Biban la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Biban la gratar este o reteta simpla de peste prajit ce poate fi pregatita in zilele cu dezlegare la peste.

detalii rețetă—

Plachie de calcan si biban de mare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru plachie de calcan si biban de mare punem 4-5 linguri ulei intr-un vas yena, asezam ceapa tocata, apoi

detalii rețetă—

Biban la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pestele l-am taiat in 3. Pe folia de aluminiu am bus cate o bucata de peste, sare, unt, piper, lamaie,

detalii rețetă—

File de biban de Nil pe sos cu mustar Meaux si patrunjel aramiu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Pentru pregatirea piureului de morcovi: ii taiem rondele si ii punem cu ghimbirul tocat in ulei incins de masline,

detalii rețetă—

Biban cu rosii si masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bibanul este un peste alb, delicios si satios, care merge de minune alaturi de un vin alb de buna calitate.

detalii rețetă—

Ciorba simpla de peste cu zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 

Cea mai gustoasa ciorba de peste se prepara din peste viu sau foarte proaspat (crap, cega, biban). Ciorba se poate

detalii rețetă—

Biban in saramura cu boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bibanul se curata mai greu de solzi. De aceea intai se frige si apoi se rad solzii. Pentru biban in saramura cu

detalii rețetă—

Biban cu rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bibanul se pune la oparit, apoi se curata de piele si se taie in felii. Acestea se dau prin faina si se prajesc in

detalii rețetă—