Mi-au placut bamele inca din copilarie,mai ales in ghiveci iar pentru conservarea lor,folosesc aceasta metoda dar
detalii rețetă—Este o reteta foarte gustoasa, sanatoasa, mostenita de la mama pe care foarte des o pregatesc; cu carne sau fara,
detalii rețetă—Am avut vreo jumatate de kg de bame. Le-am taiat codita cu grija, sa nu se deschida bamele. Le-am spalat,
detalii rețetă—Pentru bame grecesti cu rosii si lamaie se aleg bame tinere, se taie coditele, se oparesc cu bors clocotit, sarat
detalii rețetă—Pentru bame cu carne de porc si vin se taie carnea in bucati potrivite, se pun sa se rumeneasca cu untura si cu
detalii rețetă—Pentru pui cu bame si vin alb taiati carnea in bucati si prajiti-le in grasime. Fierbeti in apa clocotita 5 minute
detalii rețetă—Pentru pui cu bame si vin alb spalati foarte bine bamele, apoi opariti-le cu bors sau cu 1 l de apa clocotita in
detalii rețetă—Pentru bame cu carne de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati. Bamele
detalii rețetă—Pentru bame grecesti cu rosii bamele trebuie sa fie tinere si proaspete, altfel sunt baloase. Se rup coditele si se
detalii rețetă—Pentru puiul cu bame si vin se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, se adauga o ceapa tocata si un
detalii rețetă—Pentru bame cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Intre timp se curata bamele de codita, se
detalii rețetă—Mancarea de bame este o reteta delicioasa si se prepara rapid. Contine, pe langa bame, rosii, marar, ulei, ceapa,
detalii rețetă—Simona's Passion Blog ne vine in ajutor cu sfaturi practice despre pastrarea bamelor, legume apreciate pentru ...
citește—