reteta cu gasca


Sos de prune

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Sosul de prune este simplu si gustos. Il puteti folosi la feluri principale cu carne. Merge bine cu rata sau gasca.

detalii rețetă—

Gasca umpluta cu castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Gasca umpluta cu castane este o mancare de carne de pasare delicioasa ce este perfecta pentru sarbatori. Se

detalii rețetă—

Creveti cu ficat de gasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Creveti cu ficat de gasca este o mancare cu carne si ciuperci foarte delicioasa si poate fi servit ca si aperitiv

detalii rețetă—

Gasca fripta la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru gasca fripta la cuptor se curata gasca, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa

detalii rețetă—

Gasca pe varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru gasca pe varza se pregateste gasca ca pentru fript. Se taie marunt o varza murata frumoasa, se fierbe in apa

detalii rețetă—

Gasca umpluta cu ficat si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Gasca umpluta cu ficat si ciuperci se pregateste la fel ca si curcanul umplut. Veti avea nevoie de o gasca, paina,

detalii rețetă—

Gasca cu castraveti si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru gasca cu castraveti si ceapa se taie dintr-o gasca bucatile potrivite pentru mancare si se asaza in cratita

detalii rețetă—

Ostropel de rata cu ceapa si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru ostropelul de rata cu ceapa si usturoi se curata rata, se taie bucati, se sareaza si se inabusa intr-o

detalii rețetă—

Ciorba de potroace de gasca sau curcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

La ciorba de potroace borsul este inlocuit cu zeama de varza. Se fierb aripile, picioarele, gatul si pipota de

detalii rețetă—

Piept de gasca cu morcovi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se cresteaza carnea in forma de romburi, apoi se sareaza si se pipereaza. Se prajesc in unt, pe ambele parti, apoi

detalii rețetă—

Pulpe de gasca cu mere si prune uscate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se sareaza si se pipereaza pulpele. Separat,s e toaca marunt ceapa, merele se taie cubulete, telina si morcovii se

detalii rețetă—

Mancare de sitari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se unge in interior sitarul cu o umplutura facuta din intestine, cateva ciuperci, ficatul de gasca, tocate

detalii rețetă—