Sosul de prune este simplu si gustos. Il puteti folosi la feluri principale cu carne. Merge bine cu rata sau gasca.
detalii rețetă—Gasca umpluta cu castane este o mancare de carne de pasare delicioasa ce este perfecta pentru sarbatori. Se
detalii rețetă—Creveti cu ficat de gasca este o mancare cu carne si ciuperci foarte delicioasa si poate fi servit ca si aperitiv
detalii rețetă—Pentru gasca fripta la cuptor se curata gasca, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa
detalii rețetă—Pentru gasca pe varza se pregateste gasca ca pentru fript. Se taie marunt o varza murata frumoasa, se fierbe in apa
detalii rețetă—Gasca umpluta cu ficat si ciuperci se pregateste la fel ca si curcanul umplut. Veti avea nevoie de o gasca, paina,
detalii rețetă—Pentru gasca cu castraveti si ceapa se taie dintr-o gasca bucatile potrivite pentru mancare si se asaza in cratita
detalii rețetă—Pentru ostropelul de rata cu ceapa si usturoi se curata rata, se taie bucati, se sareaza si se inabusa intr-o
detalii rețetă—La ciorba de potroace borsul este inlocuit cu zeama de varza. Se fierb aripile, picioarele, gatul si pipota de
detalii rețetă—Se cresteaza carnea in forma de romburi, apoi se sareaza si se pipereaza. Se prajesc in unt, pe ambele parti, apoi
detalii rețetă—Se sareaza si se pipereaza pulpele. Separat,s e toaca marunt ceapa, merele se taie cubulete, telina si morcovii se
detalii rețetă—Se unge in interior sitarul cu o umplutura facuta din intestine, cateva ciuperci, ficatul de gasca, tocate
detalii rețetă—