reteta de bait


Salata de popinci cu morcovi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru aceasta salata de popinci cu morcovi se face un bait din trei cani de otet de 9 grade, 6 cani de apa.

detalii rețetă—

Marinata din peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Marinata din peste este o mancare cu peste delicios. Pestele se curata, se portioneaza, apoi se pune intr-o cratita

detalii rețetă—

Bait pentru carne de iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru baitul pentru carnea de iepure veti avea nevoie de apa, otet, zahar, sare, foi de dafin, piper si ehnibahar.

detalii rețetă—

Cotlete de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cotletele se taie potrivit de groase si se pun in baitul pregatit din ingredientele de mai sus. Se tin cotletele 12

detalii rețetă—

Cap de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Capul de mistret se curata, se parleste, apoi se spala si se pune intr-un bait preparat din ingredientele de mai

detalii rețetă—

Friptura de caprioara cu garnitura de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Salele de caprioara se curata de pielite, se impaneaza cu 2-3 randuri de slanina si se tin in bait 24 de ore. Se

detalii rețetă—

Pulpa prajita de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe

detalii rețetă—

Iepure pregatit saseste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara baitul si se introduc in el bucatile de iepure. Dupa ce a stat 24 de ore in bait, carnea se scoate si se

detalii rețetă—

Iepure cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pulpele de iepure se pun in bait. Se scot apoi, se sareaza si se impaneaza cu slanina. Se asaza apoi intr-un vas

detalii rețetă—

Snitel de porc mistret

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei si 100 ml de apa. Se adauga baitul si se

detalii rețetă—

Pulpa de mistret cu afine

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 30m 

Inainte de a fi preparata, carnea se tine in bait 2 zile. Pentru prepararea baitului, se amesteca toate

detalii rețetă—

Fazan in frunza de vita de vie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Carnea de fazan se va pune intr-o baita de iaurt cu cel putin o zi inainte de a-l gati. A doua zi, foile de vita se

detalii rețetă—