reteta de biftec


Biftec tartar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Muschiuletul se marineaza 24 de ore. Se da prin masina de carne de 2 – 3 ori ca sa devina o compozitie pastoasa.

detalii rețetă—

Biftec traditional cu ou si verdeata

complexitate reteta Redusa 

Pentru biftec traditional cu ou si verdeata se presara fiecare bucata de carne cu sare si piper si se soteaza in

detalii rețetă—

Biftec traditional cu ou si cartofi

complexitate reteta Redusa 

Pentru biftec traditional cu ou si cartofi se prepara la fel ca si biftecul cu cartofi. Cand se serveste la masa,

detalii rețetă—

Biftec simplu cu cartofi prajiti

complexitate reteta Redusa 

Pentru biftec simplu cu cartofi prajiti carnea (muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in

detalii rețetă—

Biftec simplu la tava

complexitate reteta Redusa 

Pentru biftec simplu la tava se curata muschiul de pielite si grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune

detalii rețetă—

Biftec cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru biftec cu oua muschiul se spala, se zvanta, se portioneaza in 5 bucati, se bat putin si se sareaza. Ouale se

detalii rețetă—

Biftec berlinez cu ceapa prajita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru biftec berlinez cu ceapa prajita carnea de vita si de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata,

detalii rețetă—

Biftec in faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru biftecul in faina se curata muschiul de pielite, se taie in bucati potrivite. Se da sare. Se usuca bine cu o

detalii rețetă—