reteta de friptura


Piept de curcan cu sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pieptul de curcan si toate resturile de friptura de curcan se asaza pe farfurie, iar peste ele se toarna un sos

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

In sosul scurs de la friptura, de la care s-a ridicat grasimea, se adauga doua linguri de smintina, amestecata cu

detalii rețetă—

Sos australian pentru carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pun toate ingredientele intr-o cratita, se amesteca si se fierb inabusit timp de 10 minute. Se serveste la orice

detalii rețetă—

Friptura de rata cu mere coapte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

In rata curatata, spalata si sarata dinainte, se introduc doua mere mai mici. Se asaza in tava de friptura, cu o

detalii rețetă—

Salata de vara cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Resturile de carne de vaca sau de porc slaba, fiarta in supa, sau resturile de friptura de vaca, porc, pasare de

detalii rețetă—

Bors de iepure vinat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira

detalii rețetă—

Salata cu oua, carne si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Resturile de friptura se taie bucatele. Se pot folosi resturi din mai multe feluri de fripturi. Cartofii se spala

detalii rețetă—

Vrabioare la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se desfac oasele, iar carnea se curata de vine fara sa i se strice forma. Se presara sare si piper. Friptura se

detalii rețetă—

Rulada din carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se dau prin masina de tocat bucati mici de friptura ramase, 2 cartofi cruzi, o felie de piine muiata in lapte si

detalii rețetă—