O reţetă de primăvară, potrivită pentru perioada Postului, mai puțin în Săptămâna Mare. De obicei
detalii rețetă—File de crap în aluat de bere, decorat cu roşii cherry, servit cu lămâie, portocală şi mămăliguţă caldă.
detalii rețetă—Un preparat de toamna
detalii rețetă—Aceasta reteta cu aceasta denumire, este intalnita mai mult prin Moldova si o preparau mamale, bunicile,
detalii rețetă—Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum
detalii rețetă—Afumatura la untura sau cum ii zicea bunica, la garnita, un fel de putinei din tabla, cred, ca nu-mi amintesc prea
detalii rețetă—O supa de primavera extreme de gustoasa!
detalii rețetă—Cand vine primavara trebuie sa incerci macar o data acest preparat de sezon plin de vitamine: mancarea de urzici cu
detalii rețetă—Nu intotdeauna ai timp sau chef sa stai ore in sir la bucatarie. Iar asta e o reteta pentru oameni grabiti. Uite
detalii rețetă—M-am gandit ca ai putea pregati oua romanesti, sau posate daca vrei sa fii mai fancy in descriere. Este un preparat
detalii rețetă—Tocanita de pui este o mancare simpla, o mancare cu carne de pui pe care o poti servi simpla, alaturi de paste sau
detalii rețetă—Mamaliguta cu pipote la cuptor este o mancare delicioasa si simpla de facut, cu mamaliga si pipote de pui la
detalii rețetă—Cand vine primavara trebuie sa incerci macar o data acest preparat de sezon plin de vitamine: mancarea de urzici cu
detalii rețetă—Nu intotdeauna ai timp sau chef sa stai ore in sir la bucatarie. Iar asta e o reteta pentru oameni grabiti. Uite
detalii rețetă—M-am gandit ca ai putea pregati oua romanesti, sau posate daca vrei sa fii mai fancy in descriere. Este un preparat
detalii rețetă—