reteta de mamaliga


PIZZA"PE MAMALIGA"

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pregateste o mamaliga mai moale, in care adauga si cascavalul ras. Intinde mamaliga intr-o tava circulara si las-o

detalii rețetă—

Frigarui de rosii cu paine la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Taie painea(sau mamaliga) cubulete cit marimea rosiilor.Infige alternativ cuburi de paine(sau mamaliga) si rosii(de

detalii rețetă—

Balmosel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se face o mamaliga in zerul de oaie (ca si cum am face o mamaliga normala, doar ca in loc de apa punem zer). Se

detalii rețetă—

Mamaliga cu branza la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma de sticla ce merge la foc. Se pune un strat subtire de

detalii rețetă—

Urs de mamaliga

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face o mamaliga potrivit de tare. Se ia cu lingura din ea, bucati de mamaliga de marimea unui mar mijlociu. Se

detalii rețetă—

Friganele de mamaliga

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se taie felii subtiri, cu ajutorul unei ate, mamaliga ramasa din ajun. Se dau feliile prin branza rasa, si se

detalii rețetă—

Papanasi din mamaliga

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aceasta reteta de papanasi din mamaliga este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta, avem nevoie de mamaliga,

detalii rețetă—

Ochiuri cu slanina si mamaliguta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face o mamaliguta pripita sau fiarta mai mult. Se ia cu o lingura si se asaza cite o movilita de mamaliga

detalii rețetă—

Bulz

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se face o mamaliga pripita si se lasa sa se racoreasca. Apoi se iau bucati de mamaliga, potrivit de mari si cu mina

detalii rețetă—

Balmus (brinza de oi si mamaliga)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune la fiert apa, laptele si sarea si se face o mamaliguta pripita. Cind este gata, se adauga brinza de oi, se

detalii rețetă—