reteta de pandispan


Prajitura saseasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se face un aluat de pandispan din oua, zahar si faina. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine, acestea

detalii rețetă—

Blat alb de pandispan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu 3 linguri de zahar, pana devin o crema spumoasa si

detalii rețetă—

Tort de pandispan cu crema de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul pana se face o crema, iar volumul compozitiei a crescut de 2-3 ori.

detalii rețetă—

Tort de pandispan cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul pudra sau tos in bain marie si la urma se adauga cacaua, nucile

detalii rețetă—

Tort de pandispan cu crema de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul vanilat bine de tot pana se obtine o crema, iar volumul lor a crescut de

detalii rețetă—

Tort de capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Blatul: Se face un aluat de pandispan batand bine ouale intregi cu zaharul pana ce compozitia se face ca o

detalii rețetă—

Tort de pandispan cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul pudra sau tos in bain marie si la urma se adauga cacaua, nucile

detalii rețetă—

Rulada de pandispan si capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

1. Se incinge cuptorul la 200 °C 2. Se separa ouale. Se bat galbenusurile cu 50 g zahar. Galbenusurile se

detalii rețetă—

Tort Campari

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Blatul de pandispan se pune intr-o forma de tort cu peretii detasabili. Se amesteca branza de vaci cu zahar, suc

detalii rețetă—

Prajitura in trei culori

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se face un blat de pandispan din ingredientele de la BLAT 1. Brinza de vaci se freaca cu untul si zaharul pudra.

detalii rețetă—

Prajitura zeilor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se face un blat normal de pandispan din 6 oua, faina si zahar, se coace la foc mic si cind este gata se raceste si

detalii rețetă—