Chiftelute cu zahtar si sumac este o reteta orientala delicioasa.Seamana cu reteta noastra de parjoale.
detalii rețetă—Pentru pirjoale moldovenesti cu legume si verdeata se alege carnea (de vita, porc sau miel) mai grasuta, se spala,
detalii rețetă—Pentru pirjoale de carne cu verdeata si usturoi cea mai buna carne pentru pirjoale sunt antricoatele, desi sunt
detalii rețetă—Pentru pirjoale rapide de varza se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de
detalii rețetă—Pentru parjoale moldovenesti cu carne de vita ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura sau
detalii rețetă—Pentru parjoale din carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se desoseaza si se sareaza.
detalii rețetă—Parjoalele moldovenesti se servesc cu piure de cartofi si varza calita. Sunt usor de pregatit.
detalii rețetă—Pentru parjoalele de varza se fierbe varza, se scurge bine de apa, se trece prin masina de tocat sau se toaca
detalii rețetă—Se lasa fasolea la inmuiat de pe o zi pe alta, apoi se fierbe si se face din ea un piure fin. Se amesteca cu orezul
detalii rețetă—