O reteta care imi este draga si care in perioada de iarna se pregateste destul de des .
detalii rețetă—Reteta aceasta o mostenesc de la mama mea,imi aduc aminte si azi de mirosul pogacelelor din toata casa facute mai
detalii rețetă—Pogacelele cu cascaval si fulgi de migdale/chilli sunt delicioase si foarte usor de preparat daca urmariti pasii
detalii rețetă—Pogacile cu jumari sunt delicioase, fragede si aromate. Macinam jumarile si le amestecam cu sare si piper. Intr-un
detalii rețetă—Pentru pogaci cu jumari si chimen se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc si se toarna laptele in
detalii rețetă—Dospim un aluat de pogaci nu foarte tare. Dupa 1 ora il intidem. Ungem aluatul cu un amestec obtinut din 3 pachete
detalii rețetă—Framantam faina cu untul, sarea, smantana si oul, lasam la odihna la rece o ora. Apoi intindem aluatul si formam
detalii rețetă—Framantam ingredientele pentru aluat si il intindem la 3-4 cm grosime. Formam pogaci de 8 cm in diametru si le
detalii rețetă—Framantam ingredientele si lasam aluatul sa se odihneasca jumatate de ora. Framantam din nou, formam pogaci, le
detalii rețetă—